Bulz romanesc
- 05 Feb 2010
- Bulz romanesc
- Discuţie reteta culinara Bulz romanesc
- bulz
Calorii: | 246.8 | Grăsimi: | 5.5 | Carbohidraţi: | 38.9 | Proteine: | 10.2 | Fibre: | 0 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1500 grame mamaliga
- 300 grame branza de burduf
- 30 kaiser, costita
- 2 oua intregi deasupra
Mod de preparare
Dupa ce mamaliga este gata(fiarta si mai tare un pic) asezam intr-o oala de lut, udata in prealabil cu apa si stopita cu un pic de ulei, un strat de mamaliga cam de 5 cm apoi asezam un strat de branza,pe branza aruncam cateva cubulete de kaiser/costita, deasupra alt strat de mamaliga unsa cu un pic de ulei, mai presaram restul de branza si restul de costita! o intoducem la cuptorul incins in prealabil, o lasam aproximaiv 25 de min pana prinde o crusta tare apoi adaugam cele 2 oua intreci deasupra se mai lasa 5 min si se serveste calda!
pofta buna
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!