Bulz romanesc

Calorii:246.8 Grăsimi:5.5 Carbohidraţi:38.9 Proteine:10.2 Fibre:0

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 1500 grame mamaliga
  • 300 grame branza de burduf
  • 30 kaiser, costita
  • 2 oua intregi deasupra

Mod de preparare

Dupa ce mamaliga este gata(fiarta si mai tare un pic) asezam intr-o oala de lut, udata in prealabil cu apa si stopita cu un pic de ulei, un strat de mamaliga cam de 5 cm apoi asezam un strat de branza,pe branza aruncam cateva cubulete de kaiser/costita, deasupra alt strat de mamaliga unsa cu un pic de ulei, mai presaram restul de branza si restul de costita! o intoducem la cuptorul incins in prealabil, o lasam aproximaiv 25 de min pana prinde o crusta tare apoi adaugam cele 2 oua intreci deasupra se mai lasa 5 min si se serveste calda!

pofta buna

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!