Cannelloni cu urda "Slabuta"

Calorii:105.3 Grăsimi:2.3 Carbohidraţi:13.8 Proteine:7.2 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Cannelloni din faina din grau dur - 250g
  • Urda - 250g
  • Oua proaspete - 95g (2 bucati)
  • Sare de/pentru masa - 6g (1 lingurita)
  • Lapte pasteurizat 2,5% grasime - 100ml
  • Apa plata - 100ml
  • Cascaval 17% grasime, fara lactoza - 60g
  • Marar - 60g

Mod de preparare

  1. Se pun 2 l apa intr-un vas, la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga 1 lingurita sare si se amesteca foarte bine.
  2. Dupa ce sarea s-a dizolvat, se adauga cannellonni. Se fierb 4 minute.
  3. Se scurg de apa si se rastoarna pe un platou.
  4. Intr-un castron, urda se amesteca cu ouale, sarea si mararul tocat marunt.
  5. Laptele se amesteca cu apa.
  6. Se ia un vas (de preferat de teflon sau yena), se toarna 100 ml de amestec lapte si apa.
  7. Cannelloni se umplu cu pasta de urda si se aseaza unul langa celalalt in vas.
  8. Peste primul strat se presara jumatate din cascavalul razuit.
  9. Se aseaza al doilea strat de cannelloni umplute.
  10. Se toarna 100 ml lapte cu apa si se presara cascavalul razuit ramas.
  11. Se da la cuptor, pentru 20-25 minute.
  12. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se lasa putin la racit, dupa, se pot servi.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!