Cannelloni cu urda "Slabuta"
- 13 Sep 2010
- Cannelloni cu urda "Slabuta"
- Discuţie reteta culinara Cannelloni cu urda "Slabuta"
- urda, cannelloni
Calorii: | 105.3 | Grăsimi: | 2.3 | Carbohidraţi: | 13.8 | Proteine: | 7.2 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Cannelloni din faina din grau dur - 250g
- Urda - 250g
- Oua proaspete - 95g (2 bucati)
- Sare de/pentru masa - 6g (1 lingurita)
- Lapte pasteurizat 2,5% grasime - 100ml
- Apa plata - 100ml
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza - 60g
- Marar - 60g
Mod de preparare
- Se pun 2 l apa intr-un vas, la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga 1 lingurita sare si se amesteca foarte bine.
- Dupa ce sarea s-a dizolvat, se adauga cannellonni. Se fierb 4 minute.
- Se scurg de apa si se rastoarna pe un platou.
- Intr-un castron, urda se amesteca cu ouale, sarea si mararul tocat marunt.
- Laptele se amesteca cu apa.
- Se ia un vas (de preferat de teflon sau yena), se toarna 100 ml de amestec lapte si apa.
- Cannelloni se umplu cu pasta de urda si se aseaza unul langa celalalt in vas.
- Peste primul strat se presara jumatate din cascavalul razuit.
- Se aseaza al doilea strat de cannelloni umplute.
- Se toarna 100 ml lapte cu apa si se presara cascavalul razuit ramas.
- Se da la cuptor, pentru 20-25 minute.
- Cand sunt gata, se scot din cuptor, se lasa putin la racit, dupa, se pot servi.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!