Ciorbe, Supe, Borsuri
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Supa pasata de rosii cu pastai
rosii, ceapa, usturoi, morcovi, pastarnac, pastai, ulei de porumb, sare si piper
Calorii: 59.7, Grăsimi: 0.9, Proteine: 0.9, Carbohidraţi: 4, Fibre: 1.3 - Ciorba de varza Isza
Ingrediente: jumatate de varza alba 3 linguri de pasta de tomate 2 l apa
Calorii: 40, Grăsimi: 0, Proteine: 6, Carbohidraţi: 4, Fibre: 0 - Ciorba de fasole cu carneCalorii: 82, Grăsimi: 2.1, Proteine: 6.4, Carbohidraţi: 9.3, Fibre: 0
- Ciorba de fasole verde - Isza
1 kg de fasole verde 2 morcovi 1 ceapa se pun la fiert si la final se adauga o lingura de pasta de tomate optional se pune si o rosie la fiert
Calorii: 14, Grăsimi: 1, Proteine: 0.7, Carbohidraţi: 1.6, Fibre: 0 - Bors de sfecla rosie
Ceapa, pastarnac, ardei capia, rosii, morcovi, sfecla rosie, cartofi, bors magic cu smantana
Calorii: 25.2, Grăsimi: 0, Proteine: 0.5, Carbohidraţi: 4.4, Fibre: 0 - Ciorba de dovleceiCalorii: 58.4, Grăsimi: 2.4, Proteine: 2.9, Carbohidraţi: 6.4, Fibre: 0.2
- Ciorba de ciolan de porcCalorii: 87.5, Grăsimi: 7.1, Proteine: 4.1, Carbohidraţi: 1.2, Fibre: 0.8
- Supa cu pipote de puiCalorii: 12.1, Grăsimi: 0.5, Proteine: 0.3, Carbohidraţi: 1.7, Fibre: 0.1
- Bors rusesc (fara carne)Calorii: 64, Grăsimi: 1, Proteine: 7.8, Carbohidraţi: 6, Fibre: 0
- Ciorba radauteana a la Mika
Mod de preparare: -se pun legumele si carnea in apa, la fiert si se adauga 1 lingura de sare/condimente tip knorr.Se lasa la fiert pana cand se fragezeste carnea. -apoi, se scot legumele si ...
Calorii: 122.7, Grăsimi: 5.7, Proteine: 13.7, Carbohidraţi: 3.8, Fibre: 0