Ciupercute umplute a la Raluca

Calorii:88.7 Grăsimi:3.7 Carbohidraţi:7.8 Proteine:7.9 Fibre:2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 810 g ciuperci champignon crude

- 100 g pastrama haiduceasca Crist-Tim

- 3 patratele branza topita cu smantana Kiri

- 40 g mustar iute, Knorr

- 20 g mustar dijon, Kamis

Au iesit 610 g de ciupercute umplute.

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si li se indeparteaza coditele.

Se toaca coditele marunt impreuna cu cateva ciuperci.

Ciupercile tocate si coditele se amesteca cu pastrama tocata marunt, mustarul si branza topita taiata cubulete.

Palariile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pune umplutura in fiecare si se dau la cuptor 30-40 minute.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!