Coltunasi
- 28 Jun 2010
- Coltunasi
- Discuţie reteta culinara Coltunasi
- branza, coltunas, coltunasi
Calorii: | 177.9 | Grăsimi: | 3.8 | Carbohidraţi: | 27.5 | Proteine: | 8 | Fibre: | 0.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- faina.1 kg
- branza de oi.500g
- zahar.50g
- 1 ou
- apa
Mod de preparare
se framanta faina ca pt copt
branza cu oul si zaharul se amesteca separat
aluatul se intinde foaie subtire se taie in bucatele si se pune cate o lingurita de amestec de branza se unchide foaia sub forma de triungi si se pune la fier intro oala pana se ridica la suprafata.se scpt si se presoara cu zahar dupa preferinta
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!