Crevete cu spanac "Slabuta"
- 07 Nov 2010
- Crevete cu spanac "Slabuta"
- Discuţie reteta culinara Crevete cu spanac "Slabuta"
- spanac, crevete
Calorii: | 68.5 | Grăsimi: | 3.7 | Carbohidraţi: | 2.5 | Proteine: | 6.6 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Ulei de masline extra virgin, 32.8ml
- Spanac congelat, 800g
- Crevete fierte congelate (in coaja), 286g
- Ou de gaina, 45g
- sare
- Ceapa, 160g
- Lapte UHT degresat 0,5% grasime, 150ml
- Usturoi, 7g
Mod de preparare
- Crevetele trecute la gramaje sunt pentru carne curata, fara coaja.
- Se ia o tigaie, se pune ulei si ceapa la incins. Se amesteca, cand ceapa devine rumena, se adauga spanacul.
- Se tine pe foc mic, la innabusit, pentru 20 minute, amestecand din cand in cand.
- Se sareaza dupa gust.
- Se adauga lapte si oul batut, se amesteca.
- Se adauga carnea de crevete.
- Se mai tine pe foc cam 10 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!