Crevete cu spanac "Slabuta"

Calorii:68.5 Grăsimi:3.7 Carbohidraţi:2.5 Proteine:6.6 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Ulei de masline extra virgin, 32.8ml
  • Spanac congelat, 800g
  • Crevete fierte congelate (in coaja), 286g
  • Ou de gaina, 45g
  • sare
  • Ceapa, 160g
  • Lapte UHT degresat 0,5% grasime, 150ml
  • Usturoi, 7g

Mod de preparare

  1. Crevetele trecute la gramaje sunt pentru carne curata, fara coaja.
  2. Se ia o tigaie, se pune ulei si ceapa la incins. Se amesteca, cand ceapa devine rumena, se adauga spanacul.
  3. Se tine pe foc mic, la innabusit, pentru 20 minute, amestecand din cand in cand.
  4. Se sareaza dupa gust.
  5. Se adauga lapte si oul batut, se amesteca.
  6. Se adauga carnea de crevete.
  7. Se mai tine pe foc cam 10 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!