Curcan cu vinete si vin la wok
- 21 Oct 2011
- Curcan cu vinete si vin la wok
- Discuţie reteta culinara Curcan cu vinete si vin la wok
- legume, vinete, curcan, mancare
Calorii: | 97 | Grăsimi: | 4.5 | Carbohidraţi: | 5.8 | Proteine: | 7.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- piept curcan fara piele 125 g
- vinete 300 g ( o vanata mijlocie)
- 1/2 gogosar mic (35 g)
- 1 ceapa mica (35 g)
- 2 catei usturoi
- vin alb 50 ml
- sare, piper cayenne
- ulei masline 20 ml
Mod de preparare
Se caleste pieptul de curcan taiat cubulete pe o parte in wok. Se intoarce, se adauga ceapa, usturoiul, gogosarul. Se mai caleste putin, se adauga sarea si piperul cayenne.
Vanata se taie inainte cu vreun 1/4 ora cuburi mai mari si se sareaza.
Cand puiul si celelalte legume sunt aproape calite, se adauga vinetele si se mai caleste putin. Se adauga vinul, si se acopera wokul cu capacul si se lasa la foc mic inca vreo 10 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!