Fasole galbena (teci) cu usturoi
- 01 Aug 2011
- Fasole galbena (teci) cu usturoi
- Discuţie reteta culinara Fasole galbena (teci) cu usturoi
- usturoi, fasole, fasole galbena
Calorii: | 65.5 | Grăsimi: | 3.5 | Carbohidraţi: | 8.1 | Proteine: | 1.9 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 500 g teci fasole galbena
- o ceapa mica(46g)
- usturoi 24 g
- ulei floarea soarelui 20g
Mod de preparare
Se fierbe fasole in apa cu sare.
Se scurge de apa, apoi se pune ceapa la calit in ulei incins se adauga un pic de apa si se lasa cu capac 5-10 min.
Se adauga usturoiul pisat si se mai lasa cu capac alte 5 min.
Condimentam dupa gust (sare, piper, vegeta)
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!