Fripturi

Pentru Fripturi au fost găsite 38 retete, afişare rezultate de la 1 la 10
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
  • Pui la cuptor
    Pui la cuptor

    se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt

    Calorii: 221.7, Grăsimi: 10.1, Proteine: 30.8, Carbohidraţi: 0, Fibre: -
  • Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur
    Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur

    Bucatile de carne de iepure (cel de casa nu e nevoie sa fie fezandat, pentru ca e foarte fraged) se prajesc in ulei. Cand sunt rumene, se adauga ceapa si se prajeste usor, adaugand condimentele: piper, ...

    Calorii: 132.2, Grăsimi: 5.9, Proteine: 16.2, Carbohidraţi: 3.4, Fibre: -
  • Calorii Muschi file fript
    Muschi file fript

    Se pune carnea impreuna cu condimentele intr-o tava. Se adauga apa si putin ulei.

    Calorii: 147, Grăsimi: 4, Proteine: 26, Carbohidraţi: 0, Fibre: -
  • Calorii Pulpe de pui la gratar, anca0308
    Pulpe de pui la gratar, anca0308

    se spala bine pulpele se condimenteaza dupa gust se pun pe gratar aprox. 1 ora se pot servi cu salata de varza

    Calorii: 177.7, Grăsimi: 10.5, Proteine: 20.3, Carbohidraţi: 0.5, Fibre: -
  • Rulada de curcan cu fructe uscate
    Rulada de curcan cu fructe uscate

    Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin cu ciocanul de bucatarie. Se sareaza, pipereaza dupa gust, se stropesc cu suc de lamaie. Carnea se face rulouri si se lasa la marinat 2 ore la ...

    Calorii: 208.8, Grăsimi: 3.4, Proteine: 28.5, Carbohidraţi: 15.5, Fibre: 1.4
  • Calorii Piept de pui cu ierburi aromatice, by Riss
    Piept de pui cu ierburi aromatice, by Riss

    Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Rozmarinul si oregano se toaca marunt si se pun peste pui. Se da la cuptor pana e gata.

    Calorii: 157, Grăsimi: 2.5, Proteine: 30.2, Carbohidraţi: 2.2, Fibre: 0.4
  • Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice
    Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice

    Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare. Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul". Se ...

    Calorii: 211.1, Grăsimi: 7, Proteine: 30.5, Carbohidraţi: 3.2, Fibre: 0.6
  • Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb
    Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb

    Ceapa si usturoiul tocate se pun la calit in ulei cu putina apa. Se adauga morcovii rasi si ciupercile taiate mai mic. Se adauga putina apa si 25 ml vin alb si se lasa sa fiarba ...

    Calorii: 154.6, Grăsimi: 2.5, Proteine: 22.8, Carbohidraţi: 7.4, Fibre: 0.9
  • Calorii Carne de pui la gratar
    Carne de pui la gratar

    Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare.

    Calorii: 165, Grăsimi: 3.6, Proteine: 31, Carbohidraţi: 0, Fibre: 0
  • Calorii Piept pui la tava by Nicoleta 100
    Piept pui la tava by Nicoleta 100

    Se condimenteaza pieptul de pui si se da la cuptor.

    Calorii: 246.7, Grăsimi: 9.4, Proteine: 38.4, Carbohidraţi: 1.8, Fibre: -
Atenţie! Toate valorile nutritionale sunt pentru 100g/ml de produs.