Fursecuri din fulgi de ovaz si tarate cu mere si migdale
Calorii: | 255.5 | Grăsimi: | 10.7 | Carbohidraţi: | 35.1 | Proteine: | 8.5 | Fibre: | 7.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 2 oua (120 grame)
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 400 grame mere verzi rase
- 20 grame miere
- 4 grame esenta de rom
- 100 grame fulgi de ovaz
- 60 grame tarate de grau
- 150 ml apa
- 25 grame migdale
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu uleiul de masline, esenta de rom si mierea apoi se adauga taratele de grau si fulgii de ovaz inmuiati timp de 5 minute in 150 ml de apa.
Se modeleaza bulgarasi si se pune un sambure de migdale inauntru, cate unul pentru fiecare fursec.
Se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor la temperatura medie pentru 25 de minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!