Fursecuri de migdale, pentru Craciun

- 29 Dec 2010
- Fursecuri de migdale, pentru Craciun
- Discuţie reteta culinara Fursecuri de migdale, pentru Craciun
- migdale, fursec, fursecuri
Calorii: | 531.4 | Grăsimi: | 41.1 | Carbohidraţi: | 29.7 | Proteine: | 16.5 | Fibre: | 8.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Nuci (macinate), 40g
- Ou de gaina, integral, 45g
- Migdale, prajite, fara sare (macinate), 160g
- Migdale, prajite, cu sare, 22g
- Agenti de fermentatie, praf (pudra) de copt, dubla-actiune, superfosfat, 5g
- Sirop de agave Bio, Biorganik, 65g
- Ciocolata neagra, 72% cacao, fara zahar, 17g
- Esenta de vanilie, imitatie, pe baza de alcool, 4g
- Esenta de migdale, 4g
Mod de preparare
- Se amesteca toate ingredientele (in afara de migdalele intregi).
- Din masa obtinuta se fac 16 fursecuri care se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.
- Se pune cate o migdala in mijlocul fursecurilor si ciocolata neagra razuita.
- Deasupra se poate presara putina fructoza.
- Se dau la cuptor 180C pentru 16 minute. Nu depasiti timpul, nu vor mai fi fragede.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!