Fursecuri simple cu migdale, Montignac
- 28 Mar 2010
- Fursecuri simple cu migdale, Montignac
- Discuţie reteta culinara Fursecuri simple cu migdale, Montignac
- fursec, fursecuri
Calorii: | 421.3 | Grăsimi: | 17.6 | Carbohidraţi: | 60.1 | Proteine: | 8.8 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
In total mi-au iesit 13 fursecuri. Dublati cantitatile daca doriti mai multe
- 25 gr margarina
- 5 grtarate fine de grau
- 58 gr faina integrala
- 30 gr fructoza
- 4ml esenta de vanilie, lamaie
- 10 ml ulei masline , o lingura
- 13 migdalr
- 5 gr scortisoara
Mod de preparare
Se topeste unutul/margarina si freaca cu zaharina pana se topeste. Se adauga uleiul si amesteca bine. Apoi esentele, taratele,faina si scortisoara si se amesteca bine bine. Iese un aluat lipicios. Cu mana data prin faina se fac bilute in palma , apoi se turtesc si se pun intr-o tava cu hartie de copt. In mijloc se pune cate o migdale si se preseaza. Se da la cuptorul incins cca 15 min. Se poate orna cu fructoza pudra
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!