Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede
Calorii: | 58 | Grăsimi: | 2.4 | Carbohidraţi: | 4.9 | Proteine: | 4.4 | Fibre: | 1.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Am calit ceapa cu o lingura de ulei de masline. Am mutat ceapa din vasul in care am calit-o in vasul pentru ghiveci (astfel am mai scurs din ulei). Am adaugat legumele.
Carnea trebuie sa precizez ca am fiert-o separat pt ca am facut si supa, deci cand am adaugat-o peste legume era deja fiarta.
Am lasat un pic pe aragaz dupa care l-am pus la cuptor.
Nu am pus sare absolut de loc.
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede"
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!