Mancarica de salau cu legume

Calorii:60 Grăsimi:2 Carbohidraţi:3 Proteine:9 Fibre:1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • un salau dezosat
  • un morcov marisor
  • o ceapa medie
  • 2 gogosari
  • o jumatate de conserva de rosii taiate
  • 2 linguri de ulei de masline
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Se curata, se taie si se calesc usor legumele in uleiul de masline.

Se toarna peste ele 2-3 pahare de apa  si se lasa sa fiarba. Intre timp, carnea de peste se taie cubulete.

Dupa ce au fiert legumele, se adauga rosiile din conserva, pestele si condimentele.

Se mai lasa sa fiarba 15 minute, pana cand se fierbe suficient si carnea.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!