Merdenele cu branza

Calorii:331.5 Grăsimi:10.9 Carbohidraţi:48 Proteine:9.8 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

1kg faina,1 lingurita sare, 1 lingura otet, 500-600 ml apa, 500g margarina

UMPLUTURA: 0,5kg branza de vaci, 0,5kgris

Mod de preparare

se amesteca faina cu sarea,otet si apa,se face un aluat elastic apoi se se imparte in bile de 100g si fiecare bila se intinde se intinde intr-un patrat apoi se unge abundent cu margarina apoi se impacheteaza in trei pe una din laturi apoi in 4 pe latura lunga a dreptunghiului rezultat,se infoliaza si se dau la frigider pentru o ora.

Dupa trecerea timpului fiecare bucata se aseaza pe planul de lucru uns bine cu ulei si se intinde pe rand intr-un dreptunghi si se aseaza umplutura(se rade branza si se amesteca cu gris) pe mijloc si colturile se aduc catre mijloc acoperind umplutura si se aseaza in tava cu partea pliata in jos,se dau la cuptor pana se rumenesc

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!