Oua umplute cu ton
- 27 Dec 2009
- Oua umplute cu ton
- Discuţie reteta culinara Oua umplute cu ton
- oua, ton, ou
Calorii: | 188.5 | Grăsimi: | 17.7 | Carbohidraţi: | 1.6 | Proteine: | 10.7 | Fibre: | 0.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente:
- 5 oua, fierte tari
- o conserva de ton (in apa sau ulei)
- rosii
- maioneza
- patrunjel, pentru ornat
- sare
- piper
Mod de preparare
Mod de preparare:
- Se fierb ouale.
- Se taie pe lungime in 2 jumatati.
- Se scot galbenusurile.
- Separat galbenusurile se amesteca cu tonul maruntit. Se adauga sare si piper dupa gust.
- Se umplu albusurile cu aceasta compozitie.
- Se aseaza pe un platou.
- Deasupra se pune maioneza.
- Iar din rosii se “decupeaza” niste “palarii” care se pun deasupra albusurilor.
- Intre aceste “ciupercute” se pun fire de patrunjel. Ca si cum ar fi iarba intre ciuperci.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!