Paine din faina integrala si tarate de grau, Andrada

Calorii:251.7 Grăsimi:6.7 Carbohidraţi:45.6 Proteine:9.6 Fibre:13

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Tarate grau-150 g
  • Faina integrala de grau-420 g
  • ulei floarea soarelui-21 g
  • ulei masline-15 g
  • drojdie proaspata=27g
  • zahar brut-5 g
  • sare iodata-10 g
  • galbenus-16 g
  • mac-8 g
  • smantana-20 g
  • apa=380ml aprox
  •  910 g produs copt

Mod de preparare

Se amesteca faina,taratele,sarea,zaharul si uleiul.

Se dizolva drojdia in apa calduta si se formeaza coca astfel incat sa nu se mai lipeasca de degete.

Se lasa la crescut 30 min,se da forma unei paini dar mai turtite si se da la cuptor la foc mic 30 min,se scoate si se unge cu amestec din galbenus si smantana,apoi presaram mac.

  Se mai da la cuptor la foc mare pana se rumeneste(cam 30 min)

  Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!