Paine proteica multicereale

Calorii:211.9 Grăsimi:2.2 Carbohidraţi:44.3 Proteine:9.4 Fibre:10.8

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- faina integrala:

  • secara 100g
  • grau 70g
  • orz 80g

canepa 30

- tarate:

  • grau 40g
  • ovaz 40g

- drojdie proaspata 25g

- sare

- condimente: cimbru 1g, rozmarin 1g, busuioc 0,5g

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care se framanta 5-10 minute.

Se lasa la crescut in loc cald pana isi dubleaza volumul, se pune in forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la crescut din nou pana isi dubleaza volumul.

Se coace cam o ora la foc potrivit.

In functie de gust condimentele pot lipsi sau pot fi diferite.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!