Paste cu sos de rosii si urda
- 24 Sep 2010
- Paste cu sos de rosii si urda
- Discuţie reteta culinara Paste cu sos de rosii si urda
- sos, paste, urda, rosii
Calorii: | 105 | Grăsimi: | 2 | Carbohidraţi: | 18.5 | Proteine: | 3.6 | Fibre: | 1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- sare de/pentru masa - 1 gr
- paste Spaghete din grau dur - 225 gr
- condimente, oregano (sovarf) uscat - 1.8 gr
- rosii - 715 gr
- ulei de masline extra virgin - 16.4 ml
- ceapa - 130 gr
- urda - 50 gr
Mod de preparare
- Rosiile se spala si se dau razatoare.
- Ceapa se taie rondele si se caleste intr-o lingura de ulei de masline.
- Cand ceapa devine rumena, se adauga rosiile.
- Se amesteca, se sareaza, se adauga oregano si se lasa la foc mic 15 minute.
- Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Pastele se curg de apa si se amesteca cu sosul de rosii.
- Se servesc cu urda maruntita.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!