Placinta cu branza si dovlecei in straturi “Slabuta”
- 24 Sep 2010
- Placinta cu branza si dovlecei in straturi “Slabuta”
- Discuţie reteta culinara Placinta cu branza si dovlecei in straturi “Slabuta”
- branza, dovlecei, placinta
Calorii: | 52.7 | Grăsimi: | 2.1 | Carbohidraţi: | 1.4 | Proteine: | 7 | Fibre: | 0.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- dovlecei - 945 gr
- branza proaspata de vaca 2% grasime - 500 gr
- oua proaspete - 3 bucati
- cascaval 17% grasime, fara lactoza - 70 gr
- sare de/pentru masa - 1 gr
- piper negru - 0.5 gr
Mod de preparare
- Dovleceii se spala si se dau pe razatoare.
- O forma de copt se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se aseaza un strat de dovlecei, se preseaza bine, se sareaza si pipereaza.
- Deasupra se aseaza branza de vaci.
- Iarasi urmeaza un strat de dovlecei si tot asa pana la ultimul strat.
- Deasupra se toarna ouale batute spuma.
- Se presara cascaval razuit.
- Se da la cuptor pentru 45 minute, la foc mediu.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!