Placinta cu branza, fara aluat

Calorii:88.1 Grăsimi:3.3 Carbohidraţi:4.2 Proteine:10.4 Fibre:2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • dovlecei curatati de coaja - 1220 gr
  • oua de casa - 3 bucati
  • branza de vaca slaba 2% - 250 gr
  • ceapa verde- 50 gr
  • sare dupa gust
  • usturoi - 3 catei 

Mod de preparare

  1. Dovleceii curatati de coaja se dau pe razatoare.
  2. Se pun intr-un castronel si se inabusa cam 20 minute, ca sa le scada apa.
  3. Dupa, se pun intr-o sita la scurs.
  4. Se lasa cam 30 minute pana se scurge apa din ei.
  5. Dupa se amesteca cu 2 oua, sare si usturoiul pisat.
  6. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se toarna compozitia in ea.
  7. Separat se amesteca branza de vaci cu 1 ou, ceapa verde tocata marunt si sare.
  8. Se pune deasupra "aluatului" din dovlecei si se da la cuptor, cam 40 minute, foc mediu. 

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!