Placinta cu branza, fara aluat
- 28 Jun 2010
- Placinta cu branza, fara aluat
- Discuţie reteta culinara Placinta cu branza, fara aluat
- branza, aluat, placinta
Calorii: | 88.1 | Grăsimi: | 3.3 | Carbohidraţi: | 4.2 | Proteine: | 10.4 | Fibre: | 2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- dovlecei curatati de coaja - 1220 gr
- oua de casa - 3 bucati
- branza de vaca slaba 2% - 250 gr
- ceapa verde- 50 gr
- sare dupa gust
- usturoi - 3 catei
Mod de preparare
- Dovleceii curatati de coaja se dau pe razatoare.
- Se pun intr-un castronel si se inabusa cam 20 minute, ca sa le scada apa.
- Dupa, se pun intr-o sita la scurs.
- Se lasa cam 30 minute pana se scurge apa din ei.
- Dupa se amesteca cu 2 oua, sare si usturoiul pisat.
- Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se toarna compozitia in ea.
- Separat se amesteca branza de vaci cu 1 ou, ceapa verde tocata marunt si sare.
- Se pune deasupra "aluatului" din dovlecei si se da la cuptor, cam 40 minute, foc mediu.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!