Prajitura "Alba ca zapada", by Dorutza
- 24 Dec 2009
- Prajitura "Alba ca zapada"
- Discuţie reteta culinara Prajitura "Alba ca zapada", by Dorutza
- prajitura
Calorii: | 325 | Grăsimi: | 14.1 | Carbohidraţi: | 44.4 | Proteine: | 5.1 | Fibre: | 1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Faina alba de grau
- Zahar cu vanilie Bourbon, Real Quality
- Zahar
- Lapte de vaca integral
- Praf de budinca de vanilie, Dr. Oetker
- Smantana 15% Gospodar, Napolact
- Praf de copt, scazut in sodiu
- Zahar pudra
- Untura de porc
- Margarina Classic, Rama
- Nuca de cocos, fulgi
Mod de preparare
*Foi- 4 foi*700 grame faina alba si inca putina pentru lucrat cu foile60 margarina Rama40 untura de porc200 grame zahar pudra15 grame praf de copt- 1 plicsmantana cat cuprinde- la mine au fost 450 grame smantanaastea se amesteca bine, binedin asta se fac 4 foi care se coc pe dosul tavii*Crema*2 plicuri budinca vanilie Dr. Oetker se amesteca cu 200 ml lapte recein 600 ml lapte se dizolva 200 grame zahar si 3 plicuri zahar vanilatsi se pune pe foc si se face ca si budincacand s-a racit crema asta se amesteca cu 200 grame margarina Rama. se poate baga mixerul dar la viteza mica sa nu se taiese pune o foaie, crema, foaie,crema, foaie,crema,foaie,crema si apoi se presara nuca de cocos
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!