Prajitura cu cocos

Calorii:275.2 Grăsimi:4.9 Carbohidraţi:54.9 Proteine:3.9 Fibre:1.9

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Ingrediente tava 20X20:

  • 1 cana fulgi nuca de cocos (115 gr)
  • 1 cana faina (190 gr)
  • 1 cana zahar (250 gr)
  • 1 cana lapte de soia sau lapte de orez (300 gr)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul.

Turnam laptele si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam bine. Tapetam o forma dreptunghiulara cu ulei sau margarina, daca folositi, si faina si turnam trei sferturi din aluat. Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava,

 

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute. Inainte de a o scoate, bagam o scobitoare in prajitura. Daca iese curata atunci prajiturica e gata.

Foarte important sa o lasam sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!