Rulada de curcan cu fructe uscate
- 29 Dec 2010
- Rulada de curcan cu fructe uscate
- Discuţie reteta culinara Rulada de curcan cu fructe uscate
- fructe, fructe uscate, curcan, friptura, rulada
Calorii: | 208.8 | Grăsimi: | 3.4 | Carbohidraţi: | 15.5 | Proteine: | 28.5 | Fibre: | 1.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 945g
- Caise, uscate, sulfurate, negatite, 78g
- Stafide "Malayer", Balance, 30g
- Miere de salcam, 65g
- Mustar, boabe, seminte, 30g
- Nuci, 22g
- Sare de/pentru masa, 1g
- Suc natural de lamaie, 30ml
- Piper negru, 0.3g
Mod de preparare
- Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin cu ciocanul de bucatarie.
- Se sareaza, pipereaza dupa gust, se stropesc cu suc de lamaie.
- Carnea se face rulouri si se lasa la marinat 2 ore la frigider.
- Dupa, carnea de curcan se scoate din frigider; pe fileuri se aseaza amestec de stafide/caise/nuca macinata.
- Iar se fac rulouri care se "fixeaza" cu scobitori si se aseaza pe o tava tapetata cu folie/hartie de copt.
- Rulourile se stropesc cu suc de lamaie si se ung cu miere calduta.
- Deasupra se presara boabe de mustar.
- Tava se da la cuptor pentru 35 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!