,,Shaorma'' dietetica by Mirabella

- 01 May 2010
- ,,Shaorma'' dietetica by Mirabella
- Discuţie reteta culinara ,,Shaorma'' dietetica by Mirabella
- shaorma
Calorii: | 107.1 | Grăsimi: | 3.5 | Carbohidraţi: | 3.3 | Proteine: | 14.9 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Branza topita , 35g
- Piept de pui afumat, Caroli, 48g
- Albus de ou , 65g
- Sunca preparata de porc, 21g
Mod de preparare
Se pune albusul de ou in tigaia de teflon(fara ulei) Se invarte tigaia incat sa se faca oul bine.
Se pune deasupra pieptul de pui si sunculita de porc. Iar desupra sunculitei si pieptului de pui se pune branza topita ca sa se topesca.
Se acopera cu un capat cateva secunde pana se inmoaie branza topita.
Se scoate pe o farfurie lata si se ruleaza ca o shaorma.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!