Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella

Poza (imaginea) pentru Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
Calorii:131 Grăsimi:4.8 Carbohidraţi:15.5 Proteine:7.3 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se prepara mamaliga.
  2. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza mamaliga, nivelandu-se cu mana.
  3. Se face o adancitura in mijloc pentru a se putea pune umplutura de spanac si branza.
  4. Se aseaza branza de burduf maruntita.
  5. Deasupra se pune spanacul decongelat si scurs de apa.
  6. Se sareaza si pipereaza.
  7. Peste spanac se toarna ouale batute bine.
  8. Peste, se aseaza mozzarella taiata rondele.
  9. Se da la cuptor la foc mediu, pentru 40 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!