Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
- 01 Oct 2010
- Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
- Discuţie reteta culinara Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
- branza, spanac, mamaliga, tarta, mozzarella
Calorii: | 131 | Grăsimi: | 4.8 | Carbohidraţi: | 15.5 | Proteine: | 7.3 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 165g
- Spanac tocat portionat, congelat, Gradena, 400g
- Oua proaspete, Tip, 106g
- Mamaliga dietetica (gatita) a la Slabuta, 1100g
- Mozzarella, Real Quality, 75g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Piper negru, 0.5g
Mod de preparare
- Se prepara mamaliga.
- Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza mamaliga, nivelandu-se cu mana.
- Se face o adancitura in mijloc pentru a se putea pune umplutura de spanac si branza.
- Se aseaza branza de burduf maruntita.
- Deasupra se pune spanacul decongelat si scurs de apa.
- Se sareaza si pipereaza.
- Peste spanac se toarna ouale batute bine.
- Peste, se aseaza mozzarella taiata rondele.
- Se da la cuptor la foc mediu, pentru 40 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!