Tarta cu urda si sirop de agave
Calorii: | 186.5 | Grăsimi: | 5.4 | Carbohidraţi: | 14.6 | Proteine: | 18.4 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Urda, 830g
- Pudding Dietetic cu aroma de frisca, Desert, 40g
- Sirop de agave Bio 100% organic, Allos, 80ml
- Esenta de rom, 4g
- Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 4g
- Oua proaspete, 3 bucati
Mod de preparare
- Urda se marunteste cu ajutorul unei furculite.
- Se amesteca cu ouale batute spuma, esenta de rom si esenta de vanilie, praf de budinca si sirop de agave.
- Se tapeteaza o forma cu hartie de copt.
- In forma se rastoarna compozitia obtinuta, se niveleaza cu o furculita si se da la cuptor.
- Se coace la foc mediu, 35-40 minute, pana prajitura devine rumena.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!