Vinete la gratar
- 23 Mar 2010
- Vinete la gratar
- Discuţie reteta culinara Vinete la gratar
- vinete, gratar, ulei masline
Calorii: | 80 | Grăsimi: | 7 | Carbohidraţi: | 4.7 | Proteine: | 0.8 | Fibre: | 2.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
vinete, ulei de masline
Mod de preparare
se taie vinetele rondele de cca 1 cm, se sareaza si se lasa 15-20 minute in castron. Se ung cu putin ulei si se pun pe gratar.
Se pot pune pe gratar fara ulei sau marinate (in combinatie cu alte legume) cu o zi inainte intr-un amestec facut din 2 linguri de ulei, 2 de suc de lamaie, 2 catei de usturoi, rozmarin sau busuioc.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!