Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta"
- 23 Aug 2011
- Barcute (dovlecei) cu carne
- Discuţie reteta culinara Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta"
- carne, dovlecei, aperitiv
Calorii: | 114.1 | Grăsimi: | 4.1 | Carbohidraţi: | 1.5 | Proteine: | 16.7 | Fibre: | 0.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- dovlecei gata scobiti - 575 gr
- carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud - 450 gr
- ou de gaina, integral - 1 bucata
- cascaval 17% grasime, fara lactoza - 110 gr
- sare de/pentru masa - 1.5 gr
- piper negru - 0.2 gr
Mod de preparare
- Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :)
- Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si piper dupa gust.
- Cu acest amestec se umplu barcutele noastre.
- La sfarsit presaram deasupra cascaval razuit si aranjam barcutele pe o tava.
- Dam la cuptor pentru 35-45 minute, foc mic-mediu.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!