Bors cu legume Adelin
- 25 Apr 2010
- Bors cu legume Adelin
- Discuţie reteta culinara Bors cu legume Adelin
- bors legume, bors
Calorii: | 7.3 | Grăsimi: | 0.1 | Carbohidraţi: | 1.1 | Proteine: | 0.5 | Fibre: | 0 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
-400g amestec de legume pentru bors taranesc
-3000ml apa plata
-1000ml bors putina
-18g paste
-2 cuburi Knor
-425g rosii
-11g leustean verde
-16,7g loboda
-8,4g patrunjel verde
-1g piper
-sare
Mod de preparare
-se fierb legumele cu cubuletele de Knor,se adauga rosiile,borsul iar dupa ce se ia de pe foc se codimenteaza cu sare si piper si se pun verdeturile tocate marunt.Se acopera cu capacul 10min sa se faca infuzia.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!