Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
- 09 Jul 2010
- Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
- Discuţie reteta culinara Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
- capsuni, budinca, vanilie, coacaze
Calorii: | 70.7 | Grăsimi: | 0.1 | Carbohidraţi: | 15.1 | Proteine: | 2.7 | Fibre: | 0.2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- praf de budinca de vanilie - 40 gr
- praf de budinca de capsuni - 40 gr
- lapte degresat - 1000 ml
- coacaze proaspete sau congelate - 130 gr
- fructoza - 60 gr
Mod de preparare
- Praful de budinca de vanilie se amesteca cu 30 gr de fructoza si 4 linguri de lapte.
- Separat, praful de budinca de capsuni se amesteca tot cu 30 gr de fructoza si 4 linguri de lapte.
- Laptele ramas (din 1000 ml) se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc. Se imparte in 2 cantitati egale.
- O parte din laptele fiert se amesteca cu budinca de vanilie
- Se pune la foc mic si se amesteca continuu, cam 2 minute.
- Intr-o forma de budinca, spalata in apa rece, se toarna compozitia obtinuta. Se pune deoparte.
- Laptele ramas se amesteca cu budinca de capsuni. Se pune la foc mic si se amesteca continuu, cam 2 minute.
- Se toarna peste budinca de vanilie.
- Deasupra se pun coacazele negre si se lasa la intarit.
- Dupa 3-4 ore, se rastoarna budinca si poate fi servita.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!