Budinca cu branza si mandarine a la Raluca

Calorii:84 Grăsimi:1.5 Carbohidraţi:11.2 Proteine:6.5 Fibre:0.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 250 g branza slaba de vaca Milli

- 250 g branza de vaca Lacteea 0.2%

- 40 g smantana Milli 12%

- 130 g lapte batut Milli 2%

- 100g ou de gaina

- 600 g compot mandarine

- 8 g gelatina instant

 

Au iesit 1.3 kg de budinca.

Mod de preparare

Compozitia de branza se face ca la cheesecake: ouale, laptele batut, smantana si branza se amesteca cu mixerul.

Intr-un vas termorezistent se toarna jumatate din compozitie, se pun jumatate din mandarine, se toarna si restul compozitiei si se da la cuptor 30 min.

Dupa ce se scoate din cuptor se orneaza cu restul de mandarine, se prepara jeleul cu gelatina si sucul din compot, se toarna peste fructe si se lasa sa se raceasca.

Se da la frigider 5-6 ore.

Se serveste rece.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!