Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"
- 18 Jul 2010
- Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"
- Discuţie reteta culinara Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"
- branza, paste, branza vaca, branza vaci, cannelloni
Calorii: | 141.5 | Grăsimi: | 4.1 | Carbohidraţi: | 12.2 | Proteine: | 14 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Cannelonni din grau dur, Monte Castello, 250g
- Branza proaspata de vaca 2% grasime, InLac, 800g
- Ceapa verde, 20g
- Marar, 25g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Oua proaspete, Tip, 212g
- Lapte de vaca pasteurizat 1,5% grasime, InLac, 200ml
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza Oltermani, Valio, 130g
Mod de preparare
Cannelloni se fierb 3 minute in apa cu sare.
Se scurge apa si se clatesc cu apa rece, cu multa atentie ca sa nu se rupa.
Separat, se amesteca branza de vaci cu oua, sare, marar si ceapa tocata marunt.
Intr-un vas se toarna 100 ml lapte, se aseaza cannelloni umplute cu pasta de branza de vaci. Peste primul rand se presara jumatate din cascavalul razuit, iar se mai aranjeaza cannelloni, se toarna laptele si se presara cascavlul.
Se da la cuptor pentru 30 minute, la foc mediu.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!