Cascaval de casa cu margarina

Calorii:227.5 Grăsimi:13 Carbohidraţi:7.3 Proteine:19.6 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Lapte de vaca 1.5% 100gr
  • Branza de vaci degresata 100gr
  • Branza de capra 40 gr
  • Margarina 20 gr
  • Bicarbonat de sodiu
  • Sare

Mod de preparare

Laptele se pune la fiert impreuna cu branza de vaci.

Cand se separa zerul se pune la scurs intr-un tifon.

Branza rezultata se amesteca cu branza de capra, bicarbonatul si sarea.

Intr-o craticioara se pune margarina si apoi se adauga pasta de branza.

Se amesteca pana se intinde cascavalul si apoi se pune intr-o forma.

Se lasa la racit.

Din aceasta cantitate mi-au iesit 120 gr de cascaval.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!