Cascaval de casa
- 04 May 2011
- Cascaval de casa
- Discuţie reteta culinara Cascaval de casa
- cascaval, aperitiv
Calorii: | 278.2 | Grăsimi: | 17.9 | Carbohidraţi: | 6.6 | Proteine: | 22.4 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Lapte de vaca 1.5% 500gr
- Branza de vaci degresata 500gr
- Telemea vaca 60 gr
- Unt 65% 100 gr
- Bicarbonat de sodiu
- Sare
Mod de preparare
Laptele se pune la fiert impreuna cu branza de vaci.
Cand se separa zerul se pune la scurs intr-un tifon.
Branza rezultata se amesteca cu telemeaua, bicarbonatul si sarea.
Intr-o craticioara se pune untul si apoi se adauga pasta de branza.
Se amesteca pana se intinde cascavalul si apoi se pune intr-o forma.
Se lasa la racit.Din aceasta cantitate mi-au iesit 500 gr de cascaval.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!