Cascaval de casa

Calorii:278.2 Grăsimi:17.9 Carbohidraţi:6.6 Proteine:22.4 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Lapte de vaca 1.5% 500gr
  • Branza de vaci degresata 500gr
  • Telemea vaca 60 gr
  • Unt 65% 100 gr
  • Bicarbonat de sodiu
  • Sare

Mod de preparare

Laptele se pune la fiert impreuna cu branza de vaci.

Cand se separa zerul se pune la scurs intr-un tifon.

Branza rezultata se amesteca cu telemeaua, bicarbonatul si sarea.

Intr-o craticioara se pune untul si apoi se adauga pasta de branza.

Se amesteca pana se intinde cascavalul si apoi se pune intr-o forma.

Se lasa la racit.Din aceasta cantitate mi-au iesit 500 gr de cascaval.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!