Cheesecake fara cuptor a la Raluca

Calorii:79 Grăsimi:2.1 Carbohidraţi:10.3 Proteine:5 Fibre:0.3

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 24 biscuiti cu cacao petit beurre

- 500 g branza de vaci 0.2%

- 150 g iaurt integral

- 1 plic praf de budinca de vanilie

- 70 g margarina delma

- 24 g gelatina instant

- 400 ml apa

- 430 g mere rase pentru placinta

- 100 g visine congelate

- 30 g zahar brun

- 5 g scortisoara

Mod de preparare

Biscuitii se faramiteza si se pun pe fundul unei forme de prajituri. Se topeste margarina si se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine, se niveleaza blatul rezultat si se da la frigider.

Intre timp se pun la fiert 400 ml apa, se amesteca praful de budinca cu 2-3 linguri de apa rece apoi se incorporeaza in apa fierbinte. Cand s-a legat budinca se adauga branza de vaci si iaurtul, se amesteca cu mixerul si apoi se pune si gelatina hidratata in apa rece in prealabil. Se mai amesteca putin cu mixerul apoi se toarna in forma peste biscuiti.

Merele se amesteca cu zaharul si scortisoara si se orneaza prajitura cu mere si visine.

Se da la frigider cateva ore inainte de servire.

Au iesit 1.66 kg de cheesecake.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!