Ciorba de burta, Angel

Calorii:94.5 Grăsimi:7.8 Carbohidraţi:2.2 Proteine:4.3 Fibre:0.3

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 3 galbenusuri de ou
  • smantana - 180 g
  • morcov - 200 g
  • ceapa - 300 g
  • patrunjel verde - 120 gr - 2 cesti
  • radacina patrunjel - 50 gr
  • telina frunze - 100 gr
  • 10 linguri ulei ulcom
  • burta vita - 800 gr
  • supa de pui - 1 l de apa in care am fiert 2 pulpe de pui cu spata
  • piper, cimbru, o capatana usturoi, otet mere

Mod de preparare

Se fierbe burta de vita in 3 litri de apa si 1 l supa de pui.Legumele date prin razatoare se calesc in ulei.

Dupa ce a fiert burta, se adauga legumele calite si verdeturile si se lasa la fiert.Separat se face un sos din galbenusuri , smantana si o capatana de usturoi pisata.

Dupa ce au fiert legumele, se strecoara supa, se lasa putin la racit, ulterior se adauga sosul de mai sus, amestecand incontinuu.

Se adauga piper, cimbru, sare si se acreste dupa gust cu otet de mere.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!