Ciorba de burta, Sarutza
- 16 Nov 2011
- Ciorba de burta
- Discuţie reteta culinara Ciorba de burta, Sarutza
- supa, ciorba, burta
Calorii: | 53.2 | Grăsimi: | 2.3 | Carbohidraţi: | 1.4 | Proteine: | 6.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
1231 g burta vita, 700g vrabioara vita, 100g ceapa rosie, 260g morcovi, 200ml smantana Dorna pentru gatit, 30g usturoi, 2700ml apa plata.
Mod de preparare
Se opareste burta. Se schimba apa si se fierbe burta 4 ore. Se adauga vrabioara, morcovii, ceapa si usturoiul si se mai fierb o ora. Se taie marunt totul. Se adauga smantana si se sareaza dupa gust. Se serveste cu otet.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!