Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela

Poza (imaginea) pentru Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela
Calorii:53 Grăsimi:1.8 Carbohidraţi:5.6 Proteine:4 Fibre:1.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 250 g fasole boabe inmuiata de seara in apa rece
  • 300 g pastrama de porc afumata taiata cubulete
  • 100 g ceapa tocata marunt
  • 150 g morcov dat prin razatoarea mare
  • 100 g telina data prin razatoarea mare
  • 50 g gogosar taiat marunt
  • 20 g radacina de radacina de patrunjel data prin razatoare
  • 30 ml ulei
  • 25 g bulion
  • 30 g leustean verde tocat
  • 4 g cimbru
  • 2 g tarhon uscat
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se clocoteste apa si se pune fasolea la fiert. Dupa 20 minute se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa care a fost clocotota inainte. Cand bobul de fasole s-a crapat se adauga legumele si pastrama si se lasa sa fiarba completandu-se mereu cu apa fiarta. Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga tarhonul, cimbrul, sarea, leusteanul si bulionul si se mai da in cateva clocote. Stingeti focul si adaugati uleiul. Eu am completat cu apa pana am obtinut 3 kg ciorba.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!