Ciorba de fasole verde cu iaurt

Calorii:25.5 Grăsimi:1 Carbohidraţi:2.8 Proteine:1.6 Fibre:1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Morcovi, cruzi, 126g
  • Patrunjel, proaspat, 36g
  • Rosii, 153g
  • Usturoi, 10g
  • Iaurt de tara, Covalact, 200g
  • Fasole verde congelata, Casa Taraneasca, 400g
  • Ulei masline extravirgin, Picasol, 10ml
  • Ceapa, 60g
  • Ardei rosu gras, 63g
  • Ardei gras verde, 70g
  • Ou de gaina, 54g

Mod de preparare

Curatam si taiem ceapa, morcovul si ardeiul, le tragem la tigaie in putin ulei. Dupa ce s-au sotat legumele se adauga apa; dupa 20 minute adaugam si fasolea verde. Lasam sa clocoteasca incet pana se fierb legumele.

Spre final amestecam iaurtul cu 2-3 polonice de zeama si il adaugam in ciorbita, dupa care urmeaza usturoiul curatat si taiat feliute, iar la sfarsit rosiile decojite si taiate cubulete. Luam de pe foc, saram, piperam, adaugam patrunjelul tocat marunt.

O lasam sa stea cateva minute apoi adaugam oul batut in fir subtire, iar cu o furculita se amesteca in ciorba pentru a se desface.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!