Ciorba de gaina cu dovlecei
- 10 May 2011
- Ciorba de gaina cu dovlecei
- Discuţie reteta culinara Ciorba de gaina cu dovlecei
- supa, ciorba, dovlecei, gaina
Calorii: | 61.8 | Grăsimi: | 4.3 | Carbohidraţi: | 1.6 | Proteine: | 4 | Fibre: | 0.5 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne si piele, cruda, 1246g
- Bors de tarate, 800ml
- Rosii, 129g
- Dovlecei, 413g
- Morcovi, cruzi, 182g
- Pastarnac, crud, 135g
- Ceapa, 151g
- Ardei gras verde, 87g
- Ardei rosu gras, 138g
- Telina cruda, 220g
- Leustean, 60g
Mod de preparare
Se fierbe carnea de gaina la oala cu presiune 30 minute, apoi se adauga peste radacinoase, ceapa si ardeii grasi, tocate marunt.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga dovleceii tocati marunt, apoi rosiile date pe razatoare, borsul fiert in prealabil si, dupa ce focul este stins, leusteanul tocat marunt.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!