Ciorba din piept de vita
- 25 May 2011
- Ciorba din piept de vita
- Discuţie reteta culinara Ciorba din piept de vita
- vita, ciorba, piept
Calorii: | 53.8 | Grăsimi: | 2 | Carbohidraţi: | 2.4 | Proteine: | 6.2 | Fibre: | 0.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Piept de vita, 1385g
- Bors de tarate, 1000ml
- Rosii, 141g
- Dovlecei, 256g
- Mazare verde dulce boabe, Bonduelle, 270g
- Fasole, pastai, galbena, crude, 249g
- Ceapa, 114g
- Pastarnac, crud, 89g
- Ardei gras verde, 68g
- Ardei rosu gras, 114g
- Morcovi, cruzi, 203g
- Telina cruda, 209g
- Leustean, 60g
Mod de preparare
Se fierbe carnea la oala cu presiune timp de 45 de minute.
Intre timp se curata si se pun la fiert : ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, ardeiul gras, pastaile si mazarea.
Dupa ce se inmoaie legumele se adauga carnea si se mai lasa sa fiarba impreuna 20 de minute.
Se adauga dovleceii taiati cuburi si rosiile pasate; dupa ce dovleceii au fiert se adauga borsul fiert separat, iar la sfarsit leusteanul.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!