Ciorba de praz, Cetateregala
- 10 Dec 2010
- Ciorba de praz
- Discuţie reteta culinara Ciorba de praz, Cetateregala
- supa, ciorba, praz
Calorii: | 23.7 | Grăsimi: | 0.4 | Carbohidraţi: | 4.6 | Proteine: | 0.5 | Fibre: | 0.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 447 g praz
- 123 g ceapa
- 210 g ardei
- 4 g pastarnac
- 3 g hrean
- 5 g ceapa verde
- 120 g morcovi
- 50 g orez brun integral Scotti
- 8 g secretul gustului cu gust de gaina Maggi
- 1 g maghiran uscat
- 12 g sare
- 30 g bors Maggi
- 11 g marar
Mod de preparare
- Cureti prazul, il speli si-l tai rondele subtiri, apoi il inabusi 5 minute in ulei amestecat cu o cana de apa.
- In acest timp ceapa, morcovii, pastarnacul, hreanul si ardeiul, le cureti, le tai marunt si le adaugi peste praz impreuna cu orezul spalat.
- Torni 3 l de apa, potrivesti de sare, secretul gustului, maghiran si il lasi sa fiarba 30 de minute.
- Cand toate sunt fierte acresti cu bors magic si mai lasi ciorba pe foc 7-8 minute.
- La final presari leusteanul/mararul tocat.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!