Ciorba de praz, Cetateregala

Calorii:23.7 Grăsimi:0.4 Carbohidraţi:4.6 Proteine:0.5 Fibre:0.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 447 g praz
  • 123 g ceapa
  • 210 g ardei
  • 4 g pastarnac
  • 3 g hrean
  • 5 g ceapa verde
  • 120 g morcovi
  • 50 g orez brun integral Scotti
  • 8 g secretul gustului cu gust de gaina Maggi
  • 1 g maghiran uscat
  • 12 g sare
  • 30 g bors Maggi
  • 11 g marar

Mod de preparare

  1. Cureti prazul, il speli si-l tai rondele subtiri, apoi il inabusi 5 minute in ulei amestecat cu o cana de apa.
  2. In acest timp ceapa, morcovii, pastarnacul, hreanul si ardeiul, le cureti, le tai marunt si le adaugi peste praz impreuna cu orezul spalat.
  3. Torni 3 l de apa, potrivesti de sare, secretul gustului, maghiran si il lasi sa fiarba 30 de minute.
  4. Cand toate sunt fierte acresti cu bors magic si mai lasi ciorba pe foc 7-8 minute.
  5. La final presari leusteanul/mararul tocat.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!