Ciorba de pui a la grec by Sabine

Calorii:35.6 Grăsimi:1.7 Carbohidraţi:2.4 Proteine:2.9 Fibre:0.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Ingrediente :
100 g carne de pui ( am cantarit ce a ramas dupa ce am dezosat-o )
150 gr. morcovi
80 gr. ceapa
80 gr. ardei
125 gr. iaurt cremoso
1 lingurita ulei
2 galbenusuri
condimente: foi de dafin, tarhon, patrunjel
lamaie

Mod de preparare

Se fierb bucatile de pui ( eu am folosit spate de pui ), cu o foaie de dafin, ii da o aroma deosebita. Intre timp, se curata ceapa, se caleste in 1 lingurita de ulei, apoi se adauga morcovii ( eu i-am dat pe razatoare ), si ardeii taiati marunt. Se mai pune un polonic din zeama de la ciorba, ca altfel se ard
Dupa ce a fiert carnea, se scoate de de oase si se taie bucatele.
Se pun apoi toate la fiert.
Se prepara "albitura " din 2 oua batute bine, iaurtul si zeama de la o lamae, apoi se adauga in castronul in care le-am facut, zeama din supa, putin cate putin, pana devine si ea fierbinte.
La final punem condimente sau patrunjel..eu prefer tarhonul.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!