Cordon bleu a la Raluca

Calorii:216.1 Grăsimi:8.3 Carbohidraţi:1.4 Proteine:32.2 Fibre:0.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 400 g piept de pui dezosat si fara pielita

- 20 g branza de burduf

- 80 g cas de vaca sarat

- 30 g pastrama haiduceasca

- 20 g mustar dijon

- 1 g cimbru uscat

 

Au iesit 5 bucati, in total 360 g.

- 1 g piper alb

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se bate ca pentru snitel. Se pipereza. Branzeturile se amesteca cu cimbrul, mustarul si pastrama taiata cubulete.

Se pune umplutura pe fiecare bucata de piept de pui, se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!