Cordon bleu a la Raluca
- 12 Jul 2010
- Cordon bleu
- Discuţie reteta culinara Cordon bleu a la Raluca
- cordon bleu
Calorii: | 216.1 | Grăsimi: | 8.3 | Carbohidraţi: | 1.4 | Proteine: | 32.2 | Fibre: | 0.2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 400 g piept de pui dezosat si fara pielita
- 20 g branza de burduf
- 80 g cas de vaca sarat
- 30 g pastrama haiduceasca
- 20 g mustar dijon
- 1 g cimbru uscat
Au iesit 5 bucati, in total 360 g.
- 1 g piper alb
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii si se bate ca pentru snitel. Se pipereza. Branzeturile se amesteca cu cimbrul, mustarul si pastrama taiata cubulete.
Se pune umplutura pe fiecare bucata de piept de pui, se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!