Cozonac cu rahat
- 13 May 2010
- Cozonac cu rahat
- Discuţie reteta culinara Cozonac cu rahat
- cozonac, rahat
Calorii: | 422 | Grăsimi: | 18 | Carbohidraţi: | 55 | Proteine: | 10 | Fibre: | 4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Lapte, oua, unt, zahar, drojdie, faina, zahar vanilat, rahat
Mod de preparare
Intr-un vas mai mare se pune faina, se face un loc la mijloc si se pune drojdia cu un pic de lapte caldut, zahar si faina. Se lasa 5-10 minute pana “creste”.
Adaugati zaharul in lapte si incalziti usor. Peste faina se adauga ouale intregi si galbenusurile si se amesteca usor. Dupa ce aluatul “s-a legat” putin framantati impreuna cu untul moale.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!