Retete culinare, aluat
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Paine la aparat, DeadcountessAluaturi
Se prepara conform instructiunilor de pe aparat
Calorii: 171, Grăsimi: 7.6, Proteine: 9.8, Carbohidraţi: 18.3, Fibre: - - Coca pizzaAluaturi
Mod de preparare: Amestecati intr-un castron drojdia cu o lingura de faina, trei linguri de apa calda si putin zahar pana obtineti o pasta omogena. Acoperiti-o si lasati-o asa pana se umfla si face spuma. Puneti intr-un castron ...
Calorii: 246, Grăsimi: 9.2, Proteine: 5.1, Carbohidraţi: 35.8, Fibre: 0.2 - Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de inAluaturi
Laptele se incalzeste putin, se adauga sarea, zaharul si untul/uleiul.Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata.Se adauga laptele, oul, semintele de in si se framanta un aluat moale. Se framanta ~10-15 minute, pana ...
Calorii: 362.1, Grăsimi: 9, Proteine: 12.5, Carbohidraţi: 58.4, Fibre: 5.3 - Paine montignac faza 1, mayyaAluaturiDe post
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine.
Calorii: 199.6, Grăsimi: 2.4, Proteine: 13.3, Carbohidraţi: 30.8, Fibre: 6.7 - Banane in aluat, a la DorutzaDeserturi, DulciuriCalorii: 285, Grăsimi: 17.4, Proteine: 2.9, Carbohidraţi: 31, Fibre: 1.9
- Wasa de casa - tynnaAluaturiDe post
Se amesteca pana devine un aluat elastic, adaugand apa putin cate putin. Se imparte bucati egale care se intind mai subtire, si se coc pe hartie de copt in cuptor pana devin crocante.
Calorii: 423.7, Grăsimi: 10.6, Proteine: 13.6, Carbohidraţi: 73.7, Fibre: 12.2 - Pizza fara aluat a la SlabutaPaste, Pizza
Se dau ciupercile prin masina de tocat impreuna cu ceapa verde si mararul. Se adauga 2 oua, sare si piper. Se amesteca bine. Se tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt si se pune compozitia obtinuta la ...
Calorii: 88.9, Grăsimi: 5.1, Proteine: 6.2, Carbohidraţi: 5.4, Fibre: 1.4 - Placinta cu branza, fara aluatAperitiveCalorii: 88.1, Grăsimi: 3.3, Proteine: 10.4, Carbohidraţi: 4.2, Fibre: 2