Fasole batuta
- 12 Oct 2009
- Fasole batuta
- Discuţie reteta culinara Fasole batuta
- fasole, iahnie fasole, iahnie de fasole, fasole batuta
Calorii: | 159.1 | Grăsimi: | 4.7 | Carbohidraţi: | 20.2 | Proteine: | 8.6 | Fibre: | 4.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Fasole (uscata), 560g
- Ceapa, 300g
- Ulei de floarea soarelui, Floriol, 60g
- Usturoi, 15g
- Sare de masa, 6g
Mod de preparare
Mod de preparare:
- se pune fasolea in apa cu o seara inainte
- se fierbe, apa se va schimba de 3 ori
- cand este gata, se da prin robot pana se face pasta
- se pune la calit ceapa taiata marunt
- dupa ce ceapa a devenit aurie se pune deasupra fasolei
- adaugam usturoi facut ca pentru mujdei, sare, piper.
- mai batem putin
- restul de ceapa prajita punem deasupra
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!