Frigarui la cuptor a la Raluca

Calorii:69.1 Grăsimi:2.8 Carbohidraţi:3.5 Proteine:6.9 Fibre:1.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 150 g ciuperci champignon intregi, din conserva

- 80 g ceapa rosie (2 cepe potrivite)

- 120 g rosii cherry

- 250 g file pangasius

- 10 g unt pentru uns tava

Mod de preparare

Cepele se taie in 4, ciupercile se scot din conserva si se clatesc putin cu apa rece, pestele se taie cubulete

Pe bete de frigarui se pun alternativ bucatile de peste, ciupercile, rosiile cherry intregi si bucatile de ceapa.

Se presara cu sare, piper sau alte condimente.

Se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor, rotindu-se dupa 15 minute.

Sunt gata in aproximativ 30 de minute.

Mi-au iesit 4 frigarui, in total 460 g.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!