Gem visine fara zahar, cu fructoza a la That
- 09 Jul 2011
- Gem visine fructoza
- Discuţie reteta culinara Gem visine fara zahar, cu fructoza a la That
- fructoza, visine, dulceata, gem
Calorii: | 168 | Grăsimi: | 0.5 | Carbohidraţi: | 42 | Proteine: | 1.3 | Fibre: | 2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- visine 2kg
- fructoza 400g
- gelfix extra 2:1 Dr. Oetker 25g
Rezulta 1,6 kg gem.
Mod de preparare
Se scot samburii visinelor, se amesteca cu fructoza, se lasa pana se topeste fructoza si se da la fiert 40 min.
Gelfixul se amesteca cu putina apa calduta, se amesteca pana se omogenizeaza, se adauga in gem, se mai lasa la fiert 5 min.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!